maanantai 28. lokakuuta 2013

RAPURISOTTO

idrapurisotto  photo DSC_1801_zps3f00b5ae.jpg  photo DSC_1802_zpsc421abd6.jpg  photo DSC_1806-tile_zpsca1c9162.jpg TARVIKKEET
3 dl Risottoriisiä
6 dl kasvis/kalalientä
1 Iso punasipuli
1 dl Tillisilppua
1 Sitruunan mehu
2 rkl Rypsiöljyä tai voita
1 rkl Hunajaa
1½ dl Parmesanraastetta
Mustapippurirouhetta
(Suolaa)
200-250 g Jokiravunpyrstöjä tilliliemessä
1 Lime koristeluun

Kuori punasipuli ja pilko pieneksi kuutioksi. Kuumenna öljy/voi paistokasarissa ja kuullota sipulisilppua pari minuuttia. Lisää riisi ja jatka kuullottamista noin viiden minuutin ajan. Lisää kasvis- tai kalaliemi ja sekoittele hyvin. Kiehuttele riisiä miedolla lämmöllä pakkauksessa lukevan keittoajan mukaan.

Purista sitruunan mehu sekaan ja lisää myös hujana, parmesani, tillisilppu ja mustapippuri. Keittele kunnes juusto on sulanut ja lisää viimeisenä valutetut ravut. Kuumenna, koristele ja tarjoile :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti