sunnuntai 8. syyskuuta 2013

MARIANNE-BROWNIET

 photo DSC_1217_zpsd1f281dc.jpg  photo DSC_1212_zpsa2b2f916.jpg idmariannebrownie TARVIKKEET
200g Tummaa suklaata
150g Voita
2½ dl Sokeria
2tl Vaniljasokeria
1½dl Vehnäjauhoja
½dl Kaakaojauhetta
4 Kananmunaa
100-150g Marianne Crushia

Laita uuni lämpiämään 175-asteeseen. Sulata suklaa ja voi mikrossa tai vesihauteessa ja laita jäähtymään. Vatkaa kananmunat ja sokeri vaahdoksi ja sekoita jäähtynyt suklaa-voiseos vaahtoon.

Lisää vehnäjauhot, kaakaojauhe, vaniljasokeri ja mariannerakeet ja sekoita hyvin. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle pellille ja kypsennä n. 30min uunin keskitasolla. Koristele esim. mariannerakeilla tai suklaalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti