tiistai 3. syyskuuta 2013

KANA-VUOHENJUUSTORISOTTO

 photo DSC_1125_zps3bad2efe.jpg
idvuohenjuusto
 photo DSC_1120_zpsf2bc8023.jpg
 photo DSC_1113_zpsbe6606d9.jpg
 photo DSC_1126-tile_zps45ce79cb.jpg
Kana-vuohenjuustorisotto (4 annosta)

20 g Voita
Kevätsipulia
8 dl Kasvislientä
3 dl Risottoriisiä
100 g Vuohenjuustoa (levittyvää)
1 tl Valkopippuria
1 ruukku Rucolaa
n. 10kpl Kirsikkatomaatteja
400 g Broilerin fileepihvejä/sisäfileitä (itse käytin sisäfileitä)


Pilko sipulit ja kuullota pannulla voissa. Laita kasvisliemi liedelle ja pidä se kuumana. Lisää risottoriisit sipulin sekaan ja sekoittele n. 5min. Aloita kanojen paistaminen.

Lisää kasvislientä pikkuhiljaa riisin sekaan ja kypsennä n. 20min ajan kunnes riisi on lähes kypsää. Sekoita joukkoon valkopippuri ja vuohenjuusto ja anna kypsyä vielä hetkisen ajan.

Kanat voi halutessaan pilkkoa risoton sekaan, mutta itse halusin asetella ne vasta lautasella risoton päälle rucolan kanssa.
 photo DSC_1121_zpsef5a2c1e.jpg

..Oli muuten aivan syntisen hyvää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti