lauantai 16. maaliskuuta 2013

JUUSTOINEN KANAKEITTO

Taisinkin jo lupailla kanakeiton ohjetta, joten tässä se nyt on :)  Äärettömän yksinkertainen ja maukas keitto, jota onkin tullut tehtyä jo muutamana viikkona peräkkäin. Suosittelen kokeilemaan!
idkeitto
TARVIKKEET
1 l + 2dl vettä
n. 2dl pitkäjyväistä riisiä
1 pss herne-maissi-paprikaseosta (200g)
1 pss kukkakaalia (200g)
1 pss parsakaalia (200g)
1-2 broilerin kypsää rintaleikettä
Kasvisliemikuutio/kanaliemikuutio
Mustapippuria
Suolaa
n. 100g perinteistä koskenlaskijaa


Kiehauta ensin vesi ja lisää sitten liemikuutio ja riisi. Anna kiehua hiljalleen n. 15min. Lisää seuraavaksi kasvikset ja anna kiehua vielä 5 minuuttia.

Paloittele kanat ja lisää ne keittoon mausteiden kanssa. Lisää lopuksi koskenlaskija paloiteltuna ja anna keiton kiehua vielä kunnes sulatejuusto on täysin sulanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti